Kronika

Tetovë, arrestohen 11 femra nga Shqipëria dhe një nga Kosova në lokal nate

Arrestohen 11 femra nga Shqipëria dhe një nga Kosova në lokal nate në Zhelinë të Tetovës

Gjatë një kontrolli në një objekt hotelierik të locuar në rrugën rajonale Tetovë – Shkup, në fshatin Zhelinë mbrëmë policia ka arrestuar 12 shtetase të huaja.
Siç është theksuar në buletinin policor, mbrëmë në periudhën nga ora 23:00 deri në 02:30 efektivët e policisë nga SPB Tetovë kanë kryer kontroll në një objekt hotelierik në rrugën rajonale Tetovë -Shkup, më saktë në fshatin Zhelinë, pronë e Z.S. nga fshati Zhelinë.
Në objekt janë takuar 12 shtetase të huaja, nga të cilat 11 nga Shqipëria dhe një nga Kosova, të cilat janë dërguar në Stacionin e policisë Tetovë për procedurë të mëtutjeshme.

Related Posts