Lajme TOP-LAJM

EKSKLUZIVE/ “BOMBA” të reja publikohen në rrjetet sociale

EKSKLUZIVE nga tetovaonline

Fillon përsëri publikimi i “bombave” në rrjetet sociale

Biseda të përgjuara të politikanëve nga Maqedonia e Veriut janë publikuar SOT në rrjetin social të Rusisë VK ose Vkontakte përcjell portali tetovaonline.info

Një profil me pseudonimin “Çiço” ka publikuar 4 (katër) biseda të përgjuara:

1-Një bisedë e përgjuar mes Oliver Spasovskit dhe Gordana Jankullovskën ku dëgjohen se si ti koordinojnë punët me mediumet në kohën kur Jankullovska ishe Ministre e Punëve të Brendshme
2-Një bisedë e përgjuar e Ljubomir Frçkovskit me analistin Albert Musliu ku dëgjohet si Frçkovski kërkon shërbim nga Albert Musliu që të ndërhyj në komisionin për lustrim respektivisht të ndikoj që gazetari Daut Dauti mos të votoj
3-Një bisedë telefonike e Branko Crvenkovskit ku interesohet për sponsorin e klubit basketbollistik “Rabotniçki”
4-Një bisedë e përgjuar ka titullin “Koço dhe Sashe e vjedhin ELEM-in”.

BOMBA-BISEDA TË PËRGJUARA

tetovaonline.info

Related Posts