Kronika

Gjendet një taksist i vdekur

Gjatë pasdites është gjetur një burrë i vdekur në stacionin hekurudhor në Shkup.

Mediat maqedonase raportojnë se bëhet fjalë për taksist, ndërkohë që policia dhe prokuroria po hetojnë në vendngjarje.

Ministria Punëve të Brendshme pritet të dalë me detaje për rastin fjalë.

Related Posts